Inspirator. Empathisch. Creatief.

“In times of rapid change, experience could be your worst enemy”- J. Paul Getty

Organisaties die worden geconfronteerd met een veranderende buitenwereld, worden vaak verblind door hun ervaring over hoe ze altijd hebben gewerkt.

Sterke en flexibele bedrijven staan open voor verandering en zijn in staat zichzelf opnieuw uit te vinden. Dit is noodzakelijk in een wereld waar onbekende of onverwachte spelers plotseling opduiken met verfrissende nieuwe concepten en bedrijfsmodellen die een bedreiging vormen voor de gevestigde orde.

Ik breng een combinatie van creativiteit en ervaring in verschillende branches naar de tafel om te werken aan de uitdagingen van onze klanten. Het geeft me energie om samen met een team een gemeenschappelijk doel te bereiken. Ik zorg dat zaken in beweging en tot stand komen.

Na het werk hou ik ervan om tijd door te brengen met goede vrienden en familie. Ik sta graag in de keuken met een nieuw kookboek en een goed glas wijn binnen handbereik. Mijn creativiteit komt ook terug in mijn passie voor fotografie. Ik verlaat het huis niet vaak zonder mijn camera.

Xavier in het kort:

  • Voorheen zelfstandig ondernemer in verandermanagement en organisatieadvies in diverse branches waaronder: banken en verzekeraars, gezondheidszorg en hospitality
  • Expertise: Change Management, ervaring bij banken en verzekeraars, regulatory change ervaring in GDPR, Record Keeping en PSD2
  • Opleiding: Medische Biologie, Universiteit Utrecht. Diverse opleidingen en trainingen, waaronder Verandermanagement (De Baak) LEAN Six Sigma en NLP for business (CoreCommit)