Raksha Bharos

Consultant

Organisatietalent. Creatief. Resultaatgericht.

“Change is a necessary part of life. Be willing to surrender what you are for what you could become.” – Reinhold Niebuhr.

Ieder individu is verschillend. Iedere organisatie is verschillend. De gelijkenis zit in het streven naar verbetering. Door continu te verbeteren kan zowel mens als organisatie excelleren.

Elke organisatie heeft ingesleten patronen. Deze dragen bij aan routine en comfort, maar soms leiden ze tot een negatieve vicieuze cirkel. Door de juiste vragen te stellen kan ik met een frisse blik de klanten verder helpen.

Mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring in Lean bieden een goede basis voor verandermanagement. Ik krijg er energie van om samen met een team de uitdaging aan te gaan en te varen op een nieuwe koers.

Ik vind dat balans het sleutelwoord is voor succes. Ik vind het belangrijk tijd vrij te maken voor dierbaren én blijvend te werken aan persoonlijke groei. Hierbij probeer ik mijn grenzen telkens te verleggen. Zo lees ik verschillende boeken en schrijf ik over verscheidene onderwerpen. Ook reis ik graag om kennis te maken met diverse culturen: we moeten leren van elkaar.

Raksha in het kort:

  • Voorheen Lean Consultant bij TAUW, stage gelopen bij ING en afgestudeerd bij ABN AMRO
  • Expertise: Lean, Change management, Business Process Management, Agile, Scrum
  • Opleiding: Bedrijfskunde (MER) gestudeerd aan de HVA