Over ACE Company

 

ACE Company, het adviesbureau voor Regulatory Change, ondersteunt en helpt bij het begrijpen, structureren en invoeren van (nieuwe) regelgeving en richtlijnen die door de complexiteit impact hebben op alle aspecten van de organisatie.

ACE Company is het enige adviesbureau in Nederland dat gespecialiseerd is in advies en regievoering over complexe en ingrijpende wet- en regelgeving programma’s in de financiële sector.

Onze klanten zijn o.a. banken, verzekeraars, asset managers, pensioenfondsen en toezichthouders. Wij onderscheiden ons door de combinatie van drie kwaliteiten: langjarige ervaring met change management in complexe omgevingen, kennis van en ervaring met wet- en regelgeving en kennis van de financiële sector. Naast Regulatory Change worden wij ook ingezet voor business change trajecten bij onze klanten. ACE Company heeft een bewezen track record in het succesvol doorvoeren van verandering juist omdat we ook de business in de financiële sector goed kennen. Onze consultants balanceren inhoud en proces op zo’n wijze, dat zij samen met u Regulatory Change tot een succes maken.

Kleine teams, grote impact en toegevoegde waarde

Onze klanten waarderen onze aanpak, kennis en visie op de huidige uitdagingen met steeds toenemende complexiteit en eisen van de regelgevers en toezichthouders. Of het nu gaat om een impact-assessment, operational readiness assessment of om integrale regievoering over regelgeving, we werken altijd met kleine regieteams, die zich verbinden aan de experts binnen uw organisatie. Daar bieden we onze kennis aan, geven we inzicht en helpen we u de verandering te regisseren.

Verbinden en samenwerking op basis van ‘best practices’

We verbinden teams, afdelingen en disciplines binnen uw organisatie en gebruiken onze best practices om uw organisatie te laten presteren. Door onze positionering als onafhankelijk specialistisch bureau, werken we ook makkelijk en effectief samen met andere partijen. Denk daarbij aan de bekende grote, consulting en (IT) implementatiepartijen, die meer een “warenhuis model” hebben.

Neem contact met ons op