Nick Prince

Director

Visonair. Daadkrachtig. Vasthoudend.

“If you do not change direction, you may end up where you are heading.” – LaoTzu

Net als spieren in ons lichaam, worden organisaties alleen sterker door ze op te rekken en ze weer op te bouwen.

Het proces van échte transformatie is altijd intensief. Verandering vindt plaats als we bereid zijn huidige veronderstellingen die nu ons fundament vormen aan te pakken. Er is daarom daadkracht nodig om dit door te voeren. Verandering mag nooit een doel op zich zijn, het moet resulteren in zichtbare voordelen.

Het is mijn passie om te onderzoeken of de strategische doelstellingen van een organisatie overeenkomen met bovenstaande stappen, zodat meetbare resultaten gerealiseerd kunnen worden. Ik gebruik een mix van empathie en vasthoudendheid, terwijl ik focus op resultaten. Hierbij vind ik het belangrijk om niet de weg  naar het resultaat uit het oog te verliezen.

In mijn vrije tijd probeer ik mijzelf los te maken van de dagelijkse drukte van het werk. Ik moet toegeven dat dit niet helemaal lukt aangezien ik het te leuk vind om nieuwe uitdagingen aan te gaan in het werk. Ik ben dan ook altijd bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën en projecten. Echt opladen doe ik als ik kan shoppen voor de nieuwste technologische gadgets.

Nick in het kort:

  • Voorheen Hoofd IT Transformatie en Strategie (Hitachi Consulting UK), Client Delivery Lead (IMGROUP UK), Programmamanager (ACC Nieuw-Zeeland), Operationeel Manager (Dimension Data Nieuw-Zeeland), Programmamanager (Datacraft Nieuw-Zeeland)
  • Expertise: Aanzienlijke leiderschapservaring tijdens implementatie van grote en complexe transformaties van core banking tot retail modernisering. Zeer uitgebreide regulatory change ervaring in Solvency II, BCBS239
  • Opleidingen: Massey University, Nieuw-Zeeland. Emotionally Intelligent Leadership, CMMI, Coaching for Performance, Catapult Leadership, Advanced Structured Analysis, PMP