Nathalie de Geus

Director

Leider. Energiek. Creëert beweging.

“Veranderen doe je niet in stilte”

En dat is ook hoe ik werk. Ik ga in gesprek, verbind en onderzoek samen wat de beste manier is om resultaten te halen. Veranderen gaat niet vanzelf. Er is lef nodig om los te laten, anders te gaan werken en nieuwe wegen in te slaan.

In de afgelopen ruim 20 jaar heb ik vanuit verschillende kanten van bedrijven in de financiële dienstverlening bijgedragen aan het ontwikkelen en verbeteren van de sector. Ik vind het belangrijk dat mensen hun financiële basis zo goed mogelijk kunnen regelen, als fundament voor een gezond en gelukkig leven.

Bij iedere opdracht vind ik het uitdagend en interessant om weer een stap verder te komen. Zeker nu digitale ontwikkelingen nog meer mogelijk maken.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak. In samenwerking help ik mijn klanten graag met hun uitdagingen. Daarbij leg ik de vinger snel op de zere plek, om vervolgens te komen tot een verandering die de organisatie en mensen duurzaam en prettig laat functioneren en tot resultaat leidt!

Ik ben op mijn best als er veel tegelijkertijd gebeurt. Het overzicht en de rust bewaren en iedereen in zijn of haar kracht laten werken, dat doe ik graag. Ook naast mijn werk houd ik van diversiteit; relaxed thuis zijn met mijn familie voor de open haard of fanatiek sporten vind ik allebei fijn. Muziek is een rode draad, een goede beat of melodie geeft mij altijd energie.

Nathalie in het kort:

  • Voorheen management- en executive functies bij Delta Lloyd en Aegon, company secretary bij Delta Lloyd, head of Corporate Social Responsibility bij Aviva, lid Raad van Commissarissen bij SRK Rechtsbijstand
  • Expertise: Change Management, programma- en projectmanagement, legal, governance, operational risk management, human resources, maatschappelijk verantwoord ondernemen, zeer uitgebreide ervaring bij verzekeraars en banken
  • Opleidingen: Nederlands Recht, Universiteit van Amsterdam