Nonka Donev

Ik geloof dat verandering, hoe moeilijk of complex deze ook lijkt, altijd nieuwe deuren opent en mogelijkheden biedt op een verbeterde toekomst.

Binnen ACE neem ik vele jaren aan ervaring binnen de financiële wereld mee en mijn expertise en affiniteit met de implementatie van continue wijzigende wet- en regelgeving.

Ik ben een verbinder, dit zit in mijn aard. Ik geloof dat de interactie en het samenspel van het team tot de beste oplossingen resulteert. Energie krijg ik dan ook als na een intensieve periode van ontwikkeling en voorbereiding alles op zijn plek valt en het teamwerk zich uitbetaalt in goede resultaten en harde deadlines worden gehaald.

Ik ga dan met een voldaan gevoel naar huis, waar ik graag mijn aandacht en tijd geef aan mijn gezin met twee tiener zonen, familie en vrienden. Dit is mijn “favoritewaste of time”. Om in vorm te blijven loop ik hard, doe ik graag mee met een bootcamp en speel ik tennis.

 

Nonka in het kort:

  • Voorheen in verschillende rollen als manager, expert, product- en projectmanagement functies binnen Robeco, Actiamen NNIP
  • Expertise: Change Management, Asset Management, Banken, Pensioenfondsen, uitgebreide regulatorychange ervaring in AIFMD, MiFIDII, GDPR, Governance
  • Opleiding: Financiële Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam