Janco Jordaan

Consultant

Ondernemend. Innovatief. Resoluut.

“If you change the way you look at things, the things you look at change” -Wayne Dyer

Verandering is een constant gegeven, de enige “echte” variabele is de manier waarop je ernaar kijkt. Het vermogen om kritisch te denken en vernieuwend te zijn in de aanpak is onze enige toekomstbestendige instrumenten.

Als ik een probleem probeer op te lossen of een concurrentievoordeel wil creëren, herinnert dit citaat mij aan de vereisten die nodig zijn om dit te bewerkstelligen.

Ik ben nieuwsgierig en zie altijd ruimte voor verbetering, het geeft mij voldoening als ik dit kan toepassen bij de klant.

Ik krijg energie van out of the box denken waarbij ik ideeën of concepten tot leven kan brengen. Ik werk hier graag aan als onderdeel van een toegewijd team.

Mijn roots liggen in Zuid Afrika. Het is daarom ook meer dan logisch dat ik in mijn vrije tijd graag buiten doorbreng. Ik ga graag de uitdaging aan van het lopen van een marathon, waarvan ik er een aantal achter mijn naam heb staan. Daarnaast lees ik graag een goed boek.

Janco in het kort:

  • Voorheen Legal Officer, Business Process Analyst bij TMF Group
  • Expertise: Lean, proces governance en uitrol nieuwe product concepten, RegTech, Blockchain
  • Opleiding: Economie en Bachelors of Laws aan de North West Universiteit, Master of Laws aan de Universiteit van Tilburg