Eefje Osse

Office Manager

Pragmatisch. Servicegericht. Doelbewust.

“Your life does not get better by chance, it gets better by change.” – Jim Rohn

Je kunt hopen dat de gewenste verandering zich voordoet. Beter kun je zelf aan stuur zitten en de verandering zelf in gang zetten, in de richting die jij wilt, ook al is de weg vol kuilen en gaten; dat geeft voldoening.

Mijn carrière startte in de belastingadviespraktijk als consultant. Daar heb ik ontdekt dat organiseren en (ont)zorgen meer bij mij past. Ik ben als office manager overgestapt naar de wereld van banken, verzekeraars en pensioenen, waar ik kennis heb gemaakt met alle aspecten van het office management, in de meest diverse zin van het woord, met veel gelegenheid voor verandering van rollen en taken.

Bij ACE kan ik mijn interessegebieden combineren. Dat maakt het werken erg leuk. Ik begrijp wat er op kantoor nodig is om de consultants te ondersteunen, zodat zij zich op de inhoud kunnen richten.

Om plezierig te kunnen werken is het voor mij belangrijk om het ook daarbuiten goed te hebben. Dat lukt in ruime mate door van familie en vrienden te genieten en met hen hard te lopen, te tennissen, zeilen, lezen en te koken (én eten).

Eefje in het kort:

  • Voorheen consultant bij Deloitte, office manager bij voorlopers van Adecco, bestuursondersteuner en PA bij Pensioenfonds, office manager bij search bureau in verzekerings/pensioenbranch
  • Expertise: Organisatietalent, service- en klantgericht, Financiële Dienstverlening, Pensioenfondsen
  • Opleiding: Fiscale Economie, Tilburg Universiteit