Arthur Willigenburg

Managing Partner / Founder

Ondernemend. Motivator. Pragmatic.

“Progress is impossible without change, and those who cannot change their minds cannot change anything. – George Bernard”

Het managen en behouden van controle over de impact van richtlijnen, regels en wetten, in het kort regulatory change, op zowel de strategie als op het operationele model van financiële instellingen, is uitdagend en kan ook tot frustratie leiden. Het heeft immers impact op alle aspecten van de business, en als het niet goed wordt gemanaged, kan kostbare tijd, energie en middelen worden verspild.

Mijn passie is om klanten te helpen de controle en grip weer terug te krijgen op de strategische wijziging, zowel op portfolio als programma niveau.

Voor mij draait het om het opzetten van een effectieve samenwerking tussen het team bij de klant en bij ACE. Dit om de beste competenties, kennis en expertise te ontsluiten zodat er elegante, effectieve en simpele oplossingen tot stand komen.

Een diepgaand begrip wat er bij de klant speelt, vasthoudendheid, creativiteit, toewijding en een goed gevoel van humor zijn een aantal van mijn persoonlijke kenmerken.

Ondernemerschap en het toevoegen van waarde aan de business zijn voor mij belangrijk – maar uiteindelijk is het doorbrengen van tijd met familie en vrienden, koken en lekker eten (het liefst gecombineerd), reizen, fietsen, skiën, auto rijden/racen en het bijdragen aan de lokale gemeenschap voor mij het meest bevredigend.

Arthur in het kort:

  • Voorheen in dienst als (senior) strategie en business consultant bij KPMG, Magnitude Consulting, ING Group, A.T. Kearney, en als onafhankelijk strategy executie consultant
  • Expertise: Strategy Execution, Transformation and Change Management, Financiële Sector
  • Opleiding: Vrije Universiteit Amsterdam, Post Doctorale Opleiding Master of Management Consultancy (MMC); Universiteit van Tilburg, Economie, Ondernemingsfinanciering; Hoge School voor Economie & Management, Bank- en Verzekeringswezen