Anneke Kikkert

Consultant

Analytisch. Onderzoekend. Pragmatisch.

“Find joy in everything you choose to do. Every job, relationship, home… it’s your responsibility to love it, or change it.” – Chuck Palahniuk

Veranderen doe je niet zomaar als eenling binnen een organisatie. Wat mij energie geeft is wanneer mensen, collega’s die vaak al jaren zijdelings met elkaar te maken hebben, elkaar gaan opzoeken, beter samenwerken en op die manier een duurzame verandering realiseren.

Een van de leuke dingen aan ACE is dat we collega’s met diverse achtergrond en profielen hebben. Zelf ben ik afgestudeerd als cognitie-/neurowetenschapper en heb daarna een traineeship in change management gevolgd. Deze combinatie heeft mij veel geholpen in het begrijpen van het effect dat besluitvorming en verandering heeft op ieder individu, maar ook in het zien van structuur en verbanden in een complexe omgeving.

Stilzitten is niets voor mij, ik ben altijd op zoek naar verbetering. Ook in mijn vrije tijd daag ik mezelf graag uit, vooral op het water tijdens zeilwedstrijden. Dan telt de sportieve prestatie, maar nog belangrijker is om dit met een leuke groep mensen te doen!

Anneke in het kort:

  • Voorheen trainee (change) management bij ibc Change & Development; projectmanagementondersteuning en BA implementatie bij Rabobank WRR
  • Expertise: Change management, Agile/Scrum, Core Banking, Governance, Internationale projecten
  • Opleiding: University College Roosevelt; Cognitie- en neurowetenschapen aan de Universiteit Leiden